Sopar & maridatge

4 minuto leer
0
0
789

Sopar & maridatge

sopar & maridatge

El dilluns 13 de març varem estar preparant aquest esdeveniment. Amb els nostres amics dels restaurant i bar de tapes la vaca de Llíria i el gran sumiller Maximiliano Bao Cabezos.

Els vins elegits per a aquest dia són: Albarín fresco amb la varietat albarín, un vi fresc procedent de les Terres de Lleó, el segon vi és el OAK fet amb la tinta del país amb 3 mesos d'envelliment en barrica de roble francés, D.O Ribera del Duero, el tercer vi és AVAN, també elaborat amb la tinta del país que és la varietat de tempranillo i amb 12 mesos d'envelliment en barrica i per últim AVAN viñedos viejos, amb el mateix raïm i 18 mesos d'envelliment en barrica.

Els plats realitzats amb molta passió, com és la identitat de la seua cuina són de Rosa Vidal Miranda cap de cuina de la vaca, duu aquest negoci conjuntament amb el seu marit José. Per començar: xampinyons i panseta  sobre compota de prunes, ventresques en conserva amb crema de verdures rostides i pètals de ceba i pollastre Yaquitori amb blat bulgur i salsa d’ají groc (aquest últim un plat amb molt d'èxit de la nova carta) de plats principals tindrem: llom de bacallà confitat amb quinoa al pesto i presa ibèrica al vermut, i per a finalitzar brownie de xocolata amb crema i gelat de violetes.

Sempre ens ha agradat comptar amb aquest sumiller per a diferents tipus de formacions, varem realitzar una curs d'iniciació a la tasta de vins i després un curs de preparació de gin tònics. Sempre ha sigut un plaer comptar amb ell per diversos motius: el gran coneixement i experiència i a més, aprendre amb ell és molt divertit i això ens encanta.

Per tant tenim moltes ganes d'estar col·laborant amb aquesta gran ocasió i esperem que per a vosaltres també ho siga.

salut

Bodega Ca Tino

Descubre más articulos relacionados
  • Tasta en la falla Àngel Guimerà- Ferran el Catòlic

    Tasta en la falla Àngel Guimerà-Ferran el Catòlic Ahir diumenge dia 23 d'octubre varem rea…
  • Safrà el nou vi de Celler del Roure

    Entre el Vermell i el Parotet Aquest vi negre estarà disponible a partir de l'ú d'octubre.…
Cargue Más Por Agustín Faubel
Cargue Más En Bodega Ca Tino

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Mira también

Tasta en la falla Àngel Guimerà- Ferran el Catòlic

Tasta en la falla Àngel Guimerà-Ferran el Catòlic Ahir diumenge dia 23 d'octubre varem rea…